مصاحبه دکتری سال تحصیلی ۹۸-۹۷

مدارک مورد نیاز جهت مصاحبه دکتری سال تحصیلی 98-97

تصویري از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی

تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 7139

تصویر حکم کارگزینی براي داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوري

تصویر مدرك کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع

مدارك و مستندات دستاوردهاي پژوهشی (مقاله، ثبت اختراع، کتاب و (...

تبصره1  :( آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرك کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل مدرك کاردانی را نیز ارائه نمایند.

تبصره 2 :( آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ  31/ 6 / 97 در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتري حرفه اي فارغ التحصیل خواهند شد ، می بایست اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه محل تحصیل مربوط به معدل واحدهاي گذرانده تا تاریخ  30/11/96  را همراه داشته و ارائه نمایند .

لازم به ذکر است  اصل مدارك شناسنامه، کارشناسی و کارشناسی ارشد را براي تطبیق در روز مصاحبه به همراه داشته باشید. و همچنین سایر مدارك مورد نیاز متعاقباً از طریق سایت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه و یا دانشکده اعلام خواهد شد.

توجه 1: ضمناً جلسه مصاحبه در دانشکده مهندسی هوافضا در تاریخ 28/3/97 برگزار خواهد شد.

چنانچه تغییراتی در روند مصاحبه و روز مصاحبه صورت پذیرد از طریق سایت دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد. در ضمن لیست اسامی همراه با برنامه زمان بندی شده متعاقباً در سایت دانشکده گذاشته خواهد شد.

توجه 2: تمامی داوطلبان موظفند سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه را مکرراً مطالعه نمایند تا از تغییرات احتمالی و اطلاعیه های دانشگاه باخبر شوند.

با تشکر

پورمحمدی