فراخوان پذیرش و جابجایی کارآموزان در واحدهای صنعتی از طریق سامانه کارآموز

تحت مدیریت دفتر مرکزی ارتباط با دانشگاه و صنعت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

مزایا:

• امکان پذیرش کاراموز متناسب با نیازها و شرایط صنعت
  • اطلاع مسئولان کارآموزی و دانشگاه ها و صنایع از ظرفیت های کارآموزی کشور
  • ساماندهی و تسهیل فرآیند جابجایی و پذیرش دانشجویان متقاضی
  • صرفه جویی در زمان و کاهش مراجعات حضوری

برای اطلاعات بیشتر به آدرس سایت زیر مراجعه فرمائید:

راه اندازی سالن پایان نامه های دیجیتال دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سالن پایان نامه های دیجیتال دانشگاه صنعتی امیرکبیر واقع در طبقه اول ساختمان کتابخانه مرکزی در تاریخ 23/8/94 به بهره برداری رسیده است. در این سالن امکان مطالعه تمام پایان نامه های ارسد و دکتری به صورت به صورت دیجیتال فراهم است.

داشتن مدرک معتبر یکی از چهار آزمون زبان معتبر تا قبل از صدور مجوز آزمون جامع

به استحضار می رساند که داشتن مدرک معتبر یکی از چهار آزمون زبان معتبر تا قبل از صدور مجوز آزمون جامع با حد نصاب زیر الزامی می باشد.

IELT=5.5

TOLIMO=500

MCHE=50

TOEFEL=450

بورس بنیاد امیرکبیر

از دانشجویان واجد شرایط بورس امیرکبیر در مقطع کارشناسی (داشتن رتبه زیر 200 کشوری در کنکور سراسری و یا کسب مدال طلای المپیادهای دانش آموزی) و در مقطع کارشناسی ارشد (کسب رتبه 1 تا 3 نهایی در المپیادهای علمی دانشجویی کشور) درخواست می گردد جهت استفاده از این بورس به اداره استعدادهای درخشان و المپیادها مراجعه نمایند.

ارسال کننده خبر: مهندسي هوا فضا| | تاريخ: ۱۳۹۴/۱۱/۱۱